Toden totta on vierähtänyt aikaa viime postauksesta ja kyllä oli roskapostikommentteja vaikka millä mitalla. Näköjään on suurin osa kuvistakin hävinnyt, mutta ilokseni löysin vielä noita aivan alkuvaiheen kuvia, enkä muistanut sellaisia olevankaan. Täytyy niitä yrittää vielä pelastaa, koska olen ne koneeltanikin hävittänyt.
Tuohelan huoneet alkavat olla täysiä, vaikka ainahan löytyisi parannettavaa ja pientä lisäilyä. Salin kamarin piironki on kesken, samoin salin ikkunat ja verhoista ei tietoakaan. Katsotaan koska ne valmistuvat. Sitten täytyykin aloittaa uusi projekti ;) Tosin tilaahan ei liikaa ole, joten jos uusi talo tulee, taitaa se olla mummonmökki kammarilla ja tuvalla. Jatketaan siis nostalgisella ja historiallisella linjalla.

Ostin itselleni joululahjaksi patterilla toimivan lampun Tuohelaan. Jos tämä valoasia sitten edistyisi näillä, hintaahan näilläkin tietysti on...
Haluan teille kaikille, jotka satutte tänne vielä eksymään toivottaa oikein valoisaa ja onnellista Uutta Vuotta 2013 sekä tietysti mineilyrikasta!

Valoisaa Uutta Vuotta 2013!

Tuoltakin oviaukosta puuttuu lista...

P.S. olen saattanut joidenkin blogeissa vierailla kommentoimatta, että hengessä ainakin ollaan mukana :D